Γιατί επιχειρούν να παραχαράξουν τον αριθμό του πλήθους στα συλλαλητήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Δε θα σταθώ στην ουσία  πράξεων και  λόγων  μελών της κυβέρνησης. Αυτό το έπραξαν ήδη άλλοι και απάντησε σχεδόν σύσσωμος ο ελληνικός λαός. Θα σταθώ μόνον στις  δηλώσεις δύο μελών της μετά το συλλαλητήριο. Και συγκεκριμένα στις φράσεις: “Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής” (Κοτζιάς) και «Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι διοργανωτές δεν ήρθε» (Πολάκης), υπεκτιμώντας τον αριθμό των συμμετεχόντων που, σύμφωνα με την εντολοδόχο της κυβέρνησης Διοίκηση της Αστυνομίας, ήταν 140.000!

Θα υπολογίσουμε στη συνέχεια με απλούς αριθμούς και μια απλή πράξη πολλαπλασιασμού, ποια είναι τα κίνητρα της κυβέρνησης Τσίπρα που θέλει να εμφανίσει τα συλλαλητήρια ως  μικρές σύναξεις  πολιτών.  Ο χαρακτηρισμός των συμμετεχόντων ως ακραίων ή εθνοφασιστών ή οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός δεν μας αφορά εδώ, παρά μόνον ο υπο-εκτιμημένος αριθμός τους. Εξετάζεται μόνον το γιατί “παραχαράζεται” ο αριθμός αυτός από την κυβέρνηση Τσίπρα, όπως ακριβώς παραχαράζεται και η Ιστορία μας ή παραδίδεται στους παραχαράκτες της, το ίδιο είναι.

Η κεντρική  προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 (μήπως αυτήν θα την χαρακτηρίζατε ευφροσύνως ως “λαοθάλασσα” κ. Κοτζιά και κ. Πολάκη;) μαζί με αυτές της επαρχίας θεωρούμε, χωρίς μεγάλο περιθώριο λάθους, ότι συγκέντρωσαν συνολικά 250.000 πολίτες ως απόλυτο μάξιμουμ, με δεδομένο ότι στις επαρχιακές πόλεις αυτές οι ομιλίες πραγματοποιούνταν σε κλειστούς χώρους. Ο Τσίπρας έλαβε στις εκλογές αυτές περίπου 20% των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Στο  συλλαλητήριο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν 1.000.000 πολίτες, ένα απόλυτο μίνιμουμ, για να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τους εδώ υπολογισμούς, απλούς αλλά αληθινούς. Με αυτούς τους δύο αριθμούς δεδομένους (ο πρώτος επί το ευνοϊκότερο, ο δεύτερος επί το δυσμενέστερο) ας αναρωτηθούμε ποιο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων, που λένε ΟΧΙ στον παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς και ΟΧΙ στους αλυτρωτισμούς και τις επεκτατικές  βλέψεις τους, αντιπροσωπεύει το πλήθος του 1 εκ. πολιτών που ήσαν παρόντες στο Σύνταγμα;

Υπ’ όψιν ότι στο συλλαλητήριο δεν υπήρχαν παιδιά και έφηβοι, παρά με μια σχεδόν αμελητέα παρουσία, που υπερκαλύπτεται από την ελαχιστοποίηση του αριθμού των συμμετεχόντων που υπολογίζεται εδώ (για να είναι αδιάψευστοι οι υπολογισμοί) σε 1 εκ. αντί του πραγματικού 1,5 εκ. Το συντριπτικό ποσοστό των συμμετεχόντων ήσαν οι ηλικίες με δυνατότητα ψήφου.

Με άλλα λόγια,  στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 είπαν “παρών” στον αγώνα για το ΟΧΙ, όσοι συγκεντρώθηκαν το 2015 στις ομιλίες Τσίπρα Χ Τέσσερα: 250.000Χ4= 1.000.000 Έλληνες ψηφοφόροι!  Κατά πλήρη λογική ακολουθία, ποιο ποσοστό θα πάρει το σχετικό δημοψήφισμα, αν γίνει, εφ’ όσον ο Τσίπρας έλαβε τότε ποσοστό 20% επί του συνόλου; Την απάντηση την δίνει και ένα παιδάκι της β΄Δημοτικού! Το δημοψήφισμα θα πάρει 20%Χ4=80%. Κατ’ απόλυτο μίνιμουμ.

Ιδού γιατί υπο-εκτιμάτε με τόσο πάθος και πολιτική εμ-πάθεια τους αριθμούς των συμμετεχόντων στα δύο συλλαλητήρια,  Θεσσαλονίκης και Αθήνας, κύριοι της κυβέρνησης. Οι οποίοι σημειωτέον δεν αλληλοκαλύπτονται πλήρως, άρα ο συνολικός, πραγματικός αριθμός πλησιάζει τους 1.800. 000 πολίτες!

Σας προκαλεί λοιπόν ίλιγγο (ποιον ίλιγγο, vertigo σας προκαλεί) αυτό το νούμερο Ελλήνων ψηφοφόρων, επειδή ισοδυναμεί με ένα  αδιάψευστο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, που απεικονίζει πλήρως την κατ’ απόλυτη πλειοψηφία βούληση του ελληνικού λαού, εμμένουσα στο διαχρονικό πλέον ΟΧΙ του Ελληνισμού σε όλες τις δύσκολες φάσεις της ιστορίας του. Και δεν χρειάζεται άλλο, αν μέσα σας υπάρχει έστω και μικρό ίχνος σεβασμού των δημοκρατικών αρχών και αξιών και φυσικά του Ελληνικού Συντάγματος. Όπως ακριβώς σας το τονίζει, ή μάλλον σας το εντέλλεται διά  ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ η Λαϊκή  Εθνοσυνέλευση, (ναι, το συλλαλητήριο αυτό ήταν Λαϊκή Εθνοσυνέλευση!), το οποίο  σας παραδόθηκε.

Θα τολμήσετε λοιπόν να  αγνοήσετε  τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και το ΨΗΦΙΣΜΑ της Εθνοσυνέλευσης του, καλυπτόμενοι πίσω από προσχήματα και φρασεολογίες που κανένας Έλληνας δεν τις πιστεύει και, το τραγικότερο, υιοθετώντας την Σκοπιανή προπαγάνδα; Πού, άραγε, στηρίζετε την τόση τόλμη σας ή μάλλον το τόσο αναίσχυντο θράσος σας και τον «αριστερόστροφο φασισμό» σας; Θα φανεί την «ώρα της κρίσεως», που πλησιάζει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *