Προς Πρωθυπουργό και Αρχηγούς των Ε. Δ.

(Γράφεται, επί πλέον, προς γνώση και ανάλογη αντίδραση του Ελληνικού λαού)

Κύριε Πρωθυπουργέ,

την 7η Ιουλίου 2019 το Έθνος των Ελλήνων δια της ψήφου του σας έδωσε, βάσει του Συντάγματος του, τη διακυβέρνηση της πατρίδος του.

Εκ του Καταστατικού αυτού Χάρτη της Ελλάδος απορρέουν κάποιες απαρέγκλιτες υποχρεώσεις σας προς το Έθνος και το λαό.

Η παρ.2 του άρθρου 1 του Συντάγματος αναφέρει:

Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Και η παρ. 2 του ιδίου άρθρου αναφέρει:

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Η παράγραφος 2 πλην άλλων ορίζει, αρρήτως πλην σαφώς, ότι το ελληνικό Έθνος και ο ελληνικός Λαός είναι έννοιες ταυτόσημες. Λαός και Έθνος είναι δύο όμοια σύνολα, με το λαό να είναι υποσύνολο του έθνους, καθ’ όσον στο έθνος ανήκουν οι προγενέστεροι Έλληνες, αλλά και οι μεταγενέστεροι. Κατά συνέπεια, οι έννοιες αυτές στο ακόλουθο κείμενο θα αναφέρονται ως αδιαχώριστες και ταυτόσημες.

Στο άρθρο 1 του Συντάγματος δηλώνεται ότι η εξουσία σας δεν είναι αυθαίρετη. Την ορίζει και την καθορίζει (της θέτει τα όρια) η λαϊκή εξουσία/κυριαρχία, τουτέστιν οι ζωτικές ανάγκες του λαού οι απορρέουσες από την ελεύθερη βούληση του ως συλλογικού πολιτικού υποκειμένου, που είναι αντικειμενικές καθ’ όσον είναι περίπου κοινές για όλους τους λαούς.

Οι ανάγκες του ελληνικού λαού εκφράζουν εξ ολοκλήρου την πολιτική του βούληση δηλαδή τη λαϊκή εξουσία/κυριαρχία. Αυτά ταυτίζονται επειδή ποτέ και πουθενά η πολιτική βούληση ενός λαού δεν είναι ενάντια στις ανάγκες του. Αντίθετα η πολιτική του βούληση του είναι ταυτοτική με την κάλυψη των αναγκών του, ιδιαίτερα των πιο ζωτικών -σύμφωνα και με τις λογικά “στέρεες” θέσεις του κ. Χ. Γιανναρά.

Αν ιεραρχήσουμε τις ανάγκες του ελληνικού λαού ως πολιτικού υποκειμένου, πρώτη θα εμφανιστεί η ανάγκη του για Εθνική κυριαρχία, ταυτόσημη κατά το Σύνταγμα με τη Λαϊκή κυριαρχία, η οποία περιλαμβάνει ως συνιστώσες πολλές άλλες. Χωρίς όμως να καλύπτεται η ανάγκη του για Εθνική/Λαϊκή κυριαρχία δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για εν ελευθερία (όπως θα έλεγε ο κ. Γ. Κοντογιώργης) κάλυψη οποιασδήποτε άλλης ανάγκης. Είναι απάτη ή φενάκη κάτι τέτοιο. Ένας λαός που έχασε τη Λαϊκή/Εθνική κυριαρχία του βρίσκεται σε δουλεία, έστω και αν οικονομικά τον έχουν “χρυσώσει”.

Η λαϊκή/εθνική κυριαρχία σηματοδοτεί ότι ο λαός/έθνος είναι κύριος και αυτεξούσιος σε όλη την εδαφική επικράτεια της πατρίδος του, όπως ακριβώς ένας πολίτης είναι κύριος και αυτεξούσιος στα του οίκου και της περιουσίας του. Αν του χαρίσουν δεκαπλάσια απ’ όσα έχει, αλλά του πάρουν την αυτεξουσιότητα να τα χειρίζεται και να τα καρπούται, το ίδιο και από τους απογόνους του, τότε τι νόημα έχει το “χρύσωμα” αυτό;

Απλά κάποιοι επιτήδειοι επιχρυσώνουν με ψευδαισθήσεις τις αλυσίδες που του περνούν, ώστε να μην μπορεί να τις αναγνωρίσει. Αυτά αναφέρονται επειδή παρατηρούνται πολλές κάλπικες “επιχρυσώσεις” των αλυσίδων με τις οποίες έχουν δέσει τον ελληνικό λαό. Εξαγγελίες δήθεν ελαφρύνσεων και επερχόμενης(!) οικονομικής ανάπτυξης, για να καταστεί δυνατόν να του πάρουν το μέγιστο αγαθό που έχει: την εθνική/λαϊκή κυριαρχία του, δηλαδή την ελευθερία του, έστω στον υποτονικό βαθμό που αυτή λειτουργεί στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Τονίζουμε: λαϊκή κυριαρχία του ελληνικού λαού σημαίνει πλήρη κάλυψη των κύριων και ζωτικών αναγκών του (δεν θα αναφερθούμε εδώ σε όλες) , καμία εκ των οποίων δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτη, χωρίς να καταλύεται ταυτόχρονα η κυριαρχία του, ολοκληρωτικά ή εν μέρει. ‘Ομως:

Η πρώτη και πλέον θεμελιώδης ανάγκη του ελληνικού λαού, ακύρωση της οποίας σημαίνει την  ολοκληρωτική κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας του είναι

η ασφάλεια των συνόρων της πατρίδος του, χερσαίων και θαλασσίων. Αυτή αποτελεί, εκτός των άλλων, την προϋπόθεση για την ασφάλεια της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του κάθε πολίτη, αλλά και το “αίσθημα ασφάλειας” που πρέπει να έχει, ώστε να μη ζει με τον ψυχοφθόρο διαρκή φόβο. Πληρώνει, ως εκ τούτων, ο λαός τις Ένοπλες Δυνάμεις του Έθνους για να του παρέχουν ασφάλεια έναντι κάθε εισβολής, είτε πολεμικής είτε άλλου είδους.

Και ένα άλλο είδος είναι εισβολή μεταμφιεσμένη σε έκκληση για “φιλανθρωπία”, όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Το θέμα έχει αναλυθεί από ικανότατους αρθρογράφους, δημοσιογράφους και μη. Εξαιρετικά  έντονα ο έμπειρος κ. Τράγκας τονίζει καθημερινά τους τεράστιους κινδύνους από αυτό το είδος εισβολής, που είναι πλήρως ανεξέλεγκτη. Πρόσφατα τον άκουσα να χαρακτηρίζει τους εισβολείς, τουλάχιστον σε ένα επικίνδυνο ποσοστό τους, ως εμπροσθοφυλακή της Τουρκίας στον επερχόμενο πόλεμο. Και έχει δίκιο!  Το θέμα έχει εξαντληθεί και δεν χρειάζεται να προστεθεί οτιδήποτε.

Τίθεται όμως ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα: οι ηγεσίες των Ε.Δ. πράττουν το καθήκον τους σύμφωνα με τον όρκο τους προς την Πατρίδα και το Έθνος; Ή μήπως δεν το πράττουν και αντί να φρουρούν άγρυπνα τις Θερμοπύλες του Έθνους, τα σύνορα, έχουν μεταβάλει το στράτευμα σε ορντινάντσα παράνομων εισβολέων;

Ο κ. Ιωάννης Κυρίου, διοικητής της 114 ΠΜ, σμήναρχος με πλήθος παρασήμων στο στήθος του, είχε το ήθος και την τόλμη να σεβαστεί τον όρκο του και να παραιτηθεί. Με δημόσια καταγγελία ότι, τη στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε ανταλλακτικά για τα Μirrage της 114, αυτή μεταβάλλεται όλο και περισσότερο σε υπηρέτη παρανόμως εισελθόντων στη χώρα. Πλήγωσε βαθύτατα τον ελληνικό λαό η διαπίστωση πού έχουν καταντήσει όλοι οι υπεύθυνοι τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Θα αντιτάξουν ίσως το επιχείρημα ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να δέχεται πρόσφυγες, εφ όσον έχει υπογράψει τη Σύμβαση της Γενεύης. Μα γιατί τόσα ψέμματα στον ελληνικό λαό; Είναι πρόσφυγες οι εισβολείς από 80 χώρες της υφηλίου, όπου στο συντριπτικό τους ποσοστό κανένας πόλεμος δεν διεξάγεται και καμιά δικτατορία δεν είναι στην εξουσία; Από πού αντλεί ο ΟΗΕ το δικαίωμα να καταργεί κατ’ αυτόν τον ύπουλο τρόπο την εθνική κυριαρχία των λαών; Ποιος του το έδωσε; Πάντως όχι οι λαοί.

Οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ποιος τον έστρεψε ενάντια στους λαούς και τα έθνη τους, με όπλο διεθνείς Συμβάσεις που όμως, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, δεν είναι δεσμευτικές για τα έθνη που δεν απεμπολούν την εθνική τους κυριαρχία. Ούτε ο ΟΗΕ ούτε η Ε.Ε. έχουν κάποιου είδους ισχύ να τις επιβάλουν. Σε έγκυρη νομική ιστοσελίδα διαβάζουμε:Η παροχή ασύλου συνεχίζει να εναπόκειται στην αποκλειστική διάθεση των κυβερνήσεων”.(1)   Αυτό σημαίνει ότι μία κυβέρνηση μπορεί να πει όχι σε όλες τις fake αιτήσεις ασύλου -και περίπου το 95% είναι τέτοιες!

Ο ‘Υπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους “πρόσφυγες” κ. Grandi, που ήταν προχθές στη Βουλή των Ελλήνων, είπε τα εξής εκπληκτικά (τα γράφω ακριβώς όπως τα άκουσα από  δημοσιογράφο που είχε την ανταπόκριση από τη  Βουλή): Δεν υπάρχει μέτρο επιβολής σε καμία χώρα να συνεισφέρει σε αυτό το πρόβλημα….Ο ΟΗΕ δεν μπορεί να επιβάλει σε χώρες να δεχτούν (μετανάστες) ή να βάλει πλάτη στην Ελλάδα, δεν μπορεί να το κάνει”! (2)

Κρυφτείτε κάπου κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ., να μην αντικρίζετε τον ελληνικό λαό! Ο κύριος αυτός σας λέει κατάμουτρα ότι ΕΣΕΙΣ και μόνον ΕΣΕΙΣ θέλετε να παραδώσετε την πατρίδα των Ελλήνων σε αλλογενείς, που με το ρυθμό που καταφτάνουν είναι υπερβέβαιο ότι τους οδηγείτε σε γενοκτονική απομείωση και εξάλειψη. Εφ’ οσον ο ΟΗΕ δεν μπορεί να επιβάλει σε καμία χώρα να πάρει  ποσοστό των «προσφύγων», το ίδιο δεν μπορεί να επιβάλλει στην Ελλάδα να πάρει το ΣΥΝΟΛΟ των «προσφύγων»!

Είπε κάτι ακόμα, πραγματικά τρομακτικό για την Ελλάδα, ο κ. Grandi: “Αυτή τη στιγμή 71 εκατομμύρια άνθρωποι είναι σε κινητικότητα (εν. να αλλάξουν πατρίδα), είτε λόγω πολέμων, είτε λόγω συγκρούσεων, είτε λόγω ανασφάλειας(!), είτε λόγω κλιματικής αλλαγής(!).

Με τις υγείες μας”,  Έλληνες, αν ΑΜΕΣΑ δεν επιβάλουμε τη βούληση μας σε όλες τις ηγετικές ομάδες της πατρίδος μας ή αν δεν τις αλλάξουμε!

Κατόπιν όλων αυτών, γνωστών στα ανώτερα κλιμάκια της στρατιωτικής Διοικήσεως, γιατί άραγε οι αρχηγοί των Ε.Δ. παραδίδουν τα σύνορα μας στους σχεδιασμούς της Τουρκίας και του κάθε τυχοδιώκτη ή εγκληματία ή εκπαιδευμένου σαμποτέρ της Τουρκίας;

Οι κυβερνήσεις των άλλων λαών της Ευρώπης τους προστάτεψαν, κλείνοντας τα σύνορα τους. Οι δικές μας παριστάνουν τους χρήσιμους ηλίθιους, αλλά δεν είναι καθόλου. Η Υπερελίτ τους δίνει την εξουσία (έχει τους τρόπους), ίσως και πολλά άλλα “οφέλη” από την ιστορία αυτή. Και προβάλλουν τη σαθρή δικαιολογία ότι εμείς είμαστε το συνοριακό όριο της Ευρώπης και η πόρτα εισόδου από την Τουρκία. Ε, και λοιπόν;

Η πόρτα αυτή μπορεί να κλείσει, όπως έκλεισαν και οι άλλες. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης, που ως τώρα κοντράρει, με ψυχολογική (τα γνωστά φληναφήματα περί “φασιστών” , “ρατσιστών” και δεν συμμαζεύεται), αλλά και με αστυνομική βία, τη λαϊκή βούληση που είναι συντριπτική υπέρ της θέσης ότι τα σύνορα πρέπει να κλείσουν και να ψηφιστεί Νόμος που να επιτρέπει στη χώρα να επιστρέψει τους απρόσκλητα και συνεπώς παράνομα εισβάλλοντες, δήθεν καταδιωκόμενους, στις πατρίδες τους.

Πάντα είχα την απορία, που θα την εκφράσω τώρα εδώ: πώς αποδεικνύουν στην Επιτροπή Ασύλου οι άνθρωποι αυτοί ότι είναι καταδιωκόμενοι; Φέρνουν μάρτυρες; Και αν όχι, όπως είναι φυσικό, πώς αποφασίζουν οι επιτροπές αυτές χωρίς μάρτυρες, για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου πρέπει να ανοίξουν με πλήρη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε όλους τους Έλληνες, σαν ένα πρώτο βήμα για την εξυγίανση όλου αυτού του σάπιου κατασκευάσματος.

Οι παντός είδους ψευτο-φιλάνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί (δήθεν ορθόδοξοι) μεγαλόσχημοι κληρικοί, που οδηγούν σε ολοφάνερη γενοκτονία τους Έλληνες, θα επικαλεστούν ίσως τα ανθρώπινα δικαιώματα! Αυτό το νεοταξικό αφήγημα του “δικαιωματισμού” χρήζει μεγάλης αναλύσεως -στην ουσία καταργεί δικαιώματα από τις πλειοψηφίες για να τα δώσει στις μειοψηφίες, στη συνέχεια πανεύκολα χειραγωγήσιμες.

Βάση δικαίου και πραγματικότητας και όχι βάση της πολιτικής “ορθότητας”, της επιβαλλόμενης δια “πυρός και σιδήρου” από τη μιντιακή προπαγάνδα και τη νομοθεσία νεοταξιτών πολιτικών, τα δικαιώματα δεν παρέχονται σε κοινωνικό κενό, ούτε είναι ένα αυτονόητο δεδομένο. Εξαρτάται ποιος, γιατί, πού, από ποιον και τι διεκδικεί.

Και ακόμη, με ποιου άλλου το δικαίωμα συγκρούεται η διεκδίκησις δικαιώματος και ποιο είναι υπέρτερο. Και είμαι βέβαιη ότι κανένα Σύνταγμα, ή δίκαιο απορρέον από αυτό, δεν ορίζει ότι τα δικαιώματα επήλυδων είναι υπέρτερα των δικαιωμάτων των γηγενών. Και ότι οι γηγενείς δεν έχουν το αναφαίρετο και κυρίαρχο δικαίωμα να προστατεύσουν το έδαφος και την ασφάλεια τους έναντι αυτών.

Τα δικαιώματα κάθε ετσιθελικού εισβολέα αλλογενή αρχίζουν εκεί που τελειώνουν τα δικαιώματα του Έλληνα γηγενή πολίτη: στα σύνορα της πατρίδος του. Και ας μας δείξει κάποιος ένα Νόμο, εθνικό ή διεθνή, που να γράφει το αντίθετο.

Οι Συμβάσεις του ΟΗΕ, που δεν σέβονται τα συντάγματα των χωρών μελών και την εθνική κυριαρχία τους, δεν έχουν καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, γι αυτό και δεν επιβάλλονται, όπως ανέφερε ο κ. Grandi. Και σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρώπης πλέον δεν τις σέβονται.

Ως προς την ΕΕ και τα “Δουβλίνα” της, που και αυτά στην πράξη έχουν ακυρωθεί, αφού οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε έχουν κλείσει τα σύνορα τους σε είσοδο λαθροεισβολέων (δήθεν προσφύγων), αποδεικνύεται ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι βασιλικότερες του βασιλέως. Κάτι χειρότερο: απλά πιόνια της κ. Μέρκελ και της Νέας Τάξης, που αυτή η “κυρία” την εκπροσωπεί με κνούτο στο χέρι και τη  νοοτροπία.

Ο Τσίπρας, υπογράφοντας το “Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης” στο Μαρακές, παρέδωσε πλήρως την Εθνική κυριαρχία των Ελλήνων, σε “άπειρο” πλήθος (δυνητικά κάπου 40 εκατομμύρια!) μη γηγενών. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα;

Κι εσείς κ. Μητσοτάκη, πριν πάρετε την εξουσία, δώσατε στην Υπερελίτ τα διαπιστευτήρια σας, δηλώνοντας: “θα πολεμήσω τον νατιβισμό”. Ήτοι τα δικαιώματα των ηλιθίων -κατ’ εσάς- αυτοχθόνων, αφού ακριβώς μετά ζητήσατε την ψήφο τους!

Όμως, ο ελληνικός αυτόχθων λαός δεν παρέδωσε ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να απομειώνει ή να παραδίδει την Εθνική του κυριαρχία. Συνεπώς το σύμφωνο που υπέγραψε ο Τσίπρας και πολλές άλλες “ασκήσεις επί χάρτου” έχουν τόση αξία όση ένα σκουπίδι. Και δυνατοί Έλληνες νομικοί, τυχόν εντολοδόχοι συλλογικοτήτων που αντιδρούν στην από “φιλανθρωπία” άλωση της Ελλάδος, μπορούν να τα κάνουν κυριολεκτικά σκόνη στα Διεθνή δικαστήρια. Και το “Σύμφωνο μετανάστευσης” και το νόμο “Περί διεθνούς προστασίας…”

Μπορεί, επίσης, να αποδειχτεί εκεί ότι ο Ελληνικός λαός οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε γενοκτονία και εξαφάνιση. Είναι θλιβερή η σύγκριση τού τι παρέχεται στην εξαντλημένη οικονομικά ελληνική οικογένεια, (όταν και αν αυτή μπορέσει να δημιουργηθεί) ως κίνητρο τεκνοποιίας και τι παρέχεται στους αλλογενείς ως κίνητρα για να έρθουν και να καλοβολευτούν στην Ελλάδα, με όλα τα σό(γ)ια τους μαζί, όπως τους δίνει το δικαίωμα ο Νόμος “Περί Διεθνούς Προστασίας”!

Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι ηγέτες των Ε.Δ., ανοίγοντας τα σύνορα μας σε αλλόθρησκους, αλλόγλωσσους και αλλόφυλους ανθρώπους, διαπράττετε δύο τινά:

Πρώτον. Παραχωρείτε εθνικό έδαφος. Η εισβολή τόσων αλλογενών εντός της ελληνικής επικράτειας καταλαμβάνει ζωτικό εδαφικό χώρο, που ανήκει μόνον στους αυτόχθονες Έλληνες. Κατ’ ουσίαν παραχωρείτε ολόκληρο το εθνικό έδαφος, εφ’ όσον το προγραμματίζετε να κατοικηθεί από πανσπερμία φυλών και εθνών. Και επειδή αυτό το συνονθύλευμα δε θα έχει κοινό πολιτισμικό και αξιακό άξονα να το συνέχει σε ενιαίο Έθνος, η έννοια της Εθνικής κυριαρχίας, πολύ απλά, δεν θα υπάρχει. Ένας διαχειρίσιμος μαζοπολτός, εκεί όπου πάλαι ποτέ άνθισε το Έθνος των Ελλήνων!

Δεύτερον. Αλλοιώνετε τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά του Έθνους των Ελλήνων: το ομόθρησκον, το ομόγλωσσον, το όμαιμον και ας προσθέσουμε το ομοπολιτισμικόν. Τούτα τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά επί αιώνες και με πολλές θυσίες τα διατήρησε αναλλοίωτα το έθνος μας. Γι αυτό και διατήρησε την Εθνική κυριαρχία μέχρι τώρα. Ποιοι είστε εσείς να τα παραδώσετε και να τα διαλύσετε σήμερα, γιατί έτσι σας εντέλεται η Υπερελίτ των παγκοσμιοποιητών;

Όμως αυτά τα δύο: η παράδοση εθνικού εδάφους χωρίς να ηττηθεί ο λαός σε πόλεμο και η διάλυση των ταυτοτικών χαρακτηριστικών του, δηλαδή η διάλυση κάθε ίχνους της Λαϊκής/Εθνικής κυριαρχίας του, συνιστούν τον ορισμό και την επιτομή της Εσχάτης Προδοσίας εναντίον του. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Δεν μπορούν να είναι, ούτε είναι, “έτσι ή αλλιώς”.

Κυβέρνηση και ηγεσίες των Ε.Δ. σε αγαστή συνεργασία έχετε καταλύσει de facto το Σύνταγμα της Ελλάδος, που προβλέπει (άρθρο 1.) ότι την εξουσία όλων σας την ορίζει και την καθορίζει (της θέτει τα όρια) η λαϊκή κυριαρχία και το συμφέρον του Έθνους. Και μη μας πείτε ότι το συμφέρον του Έθνους είναι η διάλυση του!

Όθεν σας καλούμε, πάρα πολλοί Έλληνες πολίτες που σκεφτόμαστε το ίδιο, ίσως όλος ο ελληνικός λαός -πλην αυτών που, σε διάφορα πόστα εξουσίας ή παραεξουσίας, ενθυλακώνουν το χρήμα που ρέει άφθονο από γνωστά παγκοσμιοποιητικά “κέντρα”,

α. να αποσύρετε τον αντισυνταγματικό Νόμο “Περί Διεθνούς Προστασίας….” που ούτως οι άλλος κάποιοι από μας θα τον προσβάλουν στο ΣτΕ -ίσως χρειαστεί και πιο πάνω, σε διεθνές επίπεδο. Το ιδιο  το νόμο 4332/2015 που αναφέρεται στην Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 7/6.9.2015.  Aυτό, και άλλα παρόμοια αιτήματα με αυτά που εκφράζονται εδώ σας τα ζητά,  με την υπογραφή πολλών επιστημόνων της, και η  IHA  (Intenational Hellenic Association) (3)

β. να ασφαλίσετε τα σύνορα με το δορυφορικό γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών (GIS), έγκαιρης και άμεσης πληροφόρησης για συνοριακό πέρασμα ανθρώπων και αγαθών, που καλύπτει το σύνολο των ελληνικών συνόρων και τα προστατεύει από κάθε απόπειρα λαθραίας εισόδου στην χώρα.(4)      Το πανάκριβο αυτό σύστημα αγοράστηκε από την ΕΥΠ το 2005 πληρώθηκε δε αδρά και από τον ελληνικό λαό.

Αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης, και τότε υπουργός “Προστασίας” του πολίτη, το άραξε σε κάποια αποθήκη ως άχρηστο και αχρείαστο είδος! Ο κύριος αυτός τώρα μας “προστατεύει” από μερικές εκατοντάδες αναρχικών, αλλά περνάει Νόμο (το Νόμο περί Διεθνούς Προστασίας.) ώστε εκατομμύρια αλλογενών να εισβάλουν στην Ελλάδα και να απειλούν την ίδια τη ζωή και την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων.

γ. να κηρύξετε παράνομες όλες τις ΜΚΟ που στηρίζουν δυναμικά εισβολείς να μπουν και να αποκτήσουν “δικαιώματα” στην πατρίδα μας , καθ’ όσον τέτοιες δραστηριότητες είναι εξ ολοκλήρου αντισυνταγματικές και παράνομες. Και αν λειτουργούν βάσει δικαστικών αποφάσεων, να προσβάλετε αυτές τις αποφάσεις.

δ. να απελάσετε, ψηφίζοντας σχετικό νόμο, τάχιστα όλους τους μη πρόσφυγες, Και δυστυχώς για σας, τέτοιοι είναι όλοι και γνωρίζετε το γιατί. Ο φιλόξενος ελληνικός λαός θα μπορούσε να φιλοξενήσει αληθινούς πρόσφυγες, δηλαδή από εμπόλεμες χώρες που γειτνιάζουν με την Ελλάδα. Αλλά τέτοιες, προς το παρόν, δεν υπάρχουν!

ε. να ελευθερώσετε άμεσα τα στρατόπεδα που έχουν γίνει κέντρα κράτησης και οι Ένοπλες Δυνάμεις να επιστρέψουν στα καθαυτό καθήκοντα τους. Η ηγεσία τους να απαιτήσει αύξηση της θητείας ώστε να προλαβαίνει να αναπτυχθεί εθνική συνείδηση στα στρατευμένα παιδιά μας και καλύτερη εκπαίδευση, ώστε αν γίνει πόλεμος να μη βαδίσουν ως πρόβατα επί σφαγήν. Επίσης, περισσότερους, άριστα εκπαιδευμένους και άρτια οπλισμένους, πολιτοφύλακες.

Συνεπώς, όλα αυτά τα στρατόπεδα είναι εντελώς απαραίτητα για τις παραπάνω δραστηριότητες και μάλιστα εν όψει πιθανότατου διά των όπλων πολέμου με την ισχυροποιημένη Τουρκία. Υπάρχουν άφθονα χρήματα για πρωτοφανείς παροχές σε μυριάδες εισβολείς. Μη μας πείτε, συνεπώς, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις! Τουλάχιστον για τη στοιχειώδη άμυνα της Πατρίδος.

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι της ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι πάρα πολύ πιθανό να μην ικανοποιήσετε καμία από αυτές τις εύλογες απαιτήσεις, απορρέουσες από ύψιστα ζωτικές ανάγκες του ελληνικού λαού, που καλύπτουν τους αμεσότερους παράγοντες της Λαϊκής του κυριαρχίας. Όμως ας λάβετε, τουλάχιστον, υπ ‘οψιν ότι:

Αν ο λαός αυτός αντιδράσει με κάθε μέσον, όπως του επιβάλλει το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος του, αφού αυτό καταλύεται από υπέρβαση των ορίων εξουσίας αυτών που εξέλεξε να τον κυβερνήσουν, θα συμβούν δύσκολες καταστάσεις. Εκτός αν αυτό επιδιώκετε: το χάος.

Όμως, αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη έναντι του Έθνους. Το ίδιο υπεύθυνοι και εσείς, κύριοι αρχηγοί των Ε. Δ., εφ’ όσον δε υψώνετε το εθνικό σας ανάστημα, έναντι αυτού της πολιτικής ηγεσίας, υπέρτερο ούτως ή άλλως όταν η Πατρίδα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και δη ύπουλου υβριδικού πολέμου, ώστε να προστατεύσετε τα σύνορα μας.

Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων , αν είστε στην ψυχή Έλληνες, θα έπρεπε να ορθώνεται δυνατό μέσα σας το πανανθρώπινο πρότυπο της Αντιγόνης, που όταν η φωνή της συνειδήσεως της και των άγραφων νόμων ήρθε σε σύγκρουση με τις εντολές της εξουσίας, προτίμησε το θάνατο.

Δεν περιμένουμε από σας να αρθείτε στο μέγα ύψος της Αντιγόνης, αλλά τουλάχιστον προστατέψτε έμμεσα την Πατρίδα και υποβάλετε όλοι παραίτηση, καταγγέλλοντας την πολιτική εξουσία ότι δεν σας επιτρέπει να διαφυλάξετε, με τον τρόπο που γνωρίζετε και έχετε καθήκον, τα σύνορα της. Αν υποβάλετε τις παραιτήσεις σας ομοθυμαδόν και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία θα “γονατίσει” στη βούληση σας… και ίσως να μη δεχτεί και τις παραιτήσεις σας.

Και ας είστε βέβαιοι ότι αν κάτι “πάει στραβά”, εξ αιτίας του επικίνδυνου χάους που έχετε επιφέρει στην Ελλάδα, η μεν πολιτική εξουσία έχει δημιουργήσει νομικό απυρόβλητο για τον εαυτό της (δεν γνωρίζω κατά πόσον αποτελεσματικό μέσα σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες), οπότε στους πρώτους που θα αποδώσει ευθύνες ο ελληνικός λαός είστε εσείς!

Σαν σε υστερόγραφο θα επαναλάβω τη διάσημη φράση του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη και διανοητή της απανταχού, “τέως”, Αριστεράς, Πιερ-Πάολο Παζολίνι: “εκείνο που βλέπω να έρχεται και με φοβίζει είναι ο φασισμός του αντιφασίστα”!     Και ο νοών νοήτω…

Ελλάδα, 14.11.2019    Διασκευή και επικαιροποίηση  29.11.2019

Ελληνίδα πολίτης

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου. Δες το Όλον.gr

Υ.Γ. Βέβαια το όσα γράφω εδώ περί παραιτήσεων των αρχηγών των Ε.Δ. όλα αναιρούνται, εφ’ όσον αποφασιστεί πραγματικός πόλεμος με τη Τουρκία.

Καλές και κερδισμένες μάχες κύριοι Αρχηγοί και με τη ΝΙΚΗ  για τις Ε.Δ. μας   και την  Πατρίδα μας.  Μετά τον πόλεμο και  τη βέβαιη  ΝΙΚΗ των μαχομένων Ελλήνων, ούτως ή άλλως θα είστε υποχρεωμένοι να κλείσετε τα σύνορα μας! Και ούτε μία σκέψη από όλους μας για ήττα και διαπραγμάτευση.  Μέχρι να πεθάνουμε όλοι, σαν τους 300, η γαλανόλευκη πρέπει να κυματίζει σε όλα τα σημεία του Αιγαίου μας!

Η Παναγιά να είναι  προστάτιδα των μαχομένων, αλλά και των αμάχων Ελλήνων!

Παραπομπές:

(1) Το  επεξηγηματικό κείμενο για τη Σύμβαση της Γενεύης έχει σύνδεσμο:

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/ti-provlepei-i-symvasi-tis-geneyis-gia-kathestos-ton-prosfygon.   

Πατήστε   εδώ   για να μεταβείτε άμεσα.

(2) Είδα απόσπασμα από τη σχετική ραδιοφωνική εκπομπή στον Διόδοτο.com

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/sos.html    ή  εδώ

(3) Το πλήρες κείμενο με τα αιτήματα  του Διεθνούς Συνδέσμου Ελλήνων προς όλη την πολιτική ηγεσία και κόμματα Ελλάδος και Κύπρου, που το υπογράφουν 459  επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει link στην ιστοσελίδα της IHA :

https://professors-phds.com/2019/11/10/19011/    ή άμεσα  εδώ

 (4) Το θέμα του του δορυφορικού συστήματος  GIS θα το δείτε στον σύνδεσμο:

https://kostasxan.blogspot.com/2019/10/blog-post_3171.html    ή  εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *