Το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού όπως το είδα στην gay- “pride”.

Ολοκληρώθηκε, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η παρέλαση των gay και των λοιπών ΛΟΑΤΚΙ (μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, δεν ξέρω ούτε μ’ ενδιαφέρει να μάθω), στην καρδιά της Αθήνας, στην καρδιά της Ελλάδος, στο Σύνταγμα. Παρευρέθηκαν κόμματα, πολιτικά πρόσωπα, πρέσβεις, νεολαίες και άλλοι, που μπορείτε να μάθετε από την ειδησεογραφία ποιοι.

Θα σας πω, όμως, τι είδα εγώ στην “παρέλαση” αυτή. Είδα ανάγλυφο, απειλητικό, επιθετικό, το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού. Γιατί τι άλλο είναι από αποτρόπαιος φασισμός μια μικρή μειονότητα να θέλει και να επιχειρεί να επιβάλει τα πρότυπά της σε ολόκληρη την κοινωνία; Μια κοινωνία στο μεγαλύτερο ποσοστό της Χριστιανική, (άσχετα αν οι ιερωμένοι της είναι στην πλειονότητά τους εχθροί του Χριστού, θα εξηγήσω παρακάτω γιατί), που έχει ρητές προτροπές από τα ιερά κείμενα της θρησκείας της να απέχει από κιναιδισμό, αρσενοκοιτίες, κτηνοβασίες και λοιπές έξεις, που προσβάλλουν την αγνότητα και την καθαρότητα του Χριστιανού ως “προσώπου” κατ’ Εικόνα Θεού, με δυνατότητα, αν το θέλει, να φθάσει στην Ομοίωση-θέωση.

Σε αυτή, λοιπόν, την κοινωνία έρχεται ένα τσούρμο “φαιδρών” ατόμων και των “υψηλά” ισταμένων προστατών και “προωθητών” τους, να ξηλώσουν τα βιώματα, τις αρχές, τις επιθυμίες αυτού του ασύγκριτα μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, τις δικές τους αξίες και επιθυμίες για έρωτα και γάμο, θείο και ιερό, μεταξύ ενός αληθινού άνδρα και μιας αληθινής γυναίκας, τη δική τους επιθυμία τους τα παιδιά τους να είναι αγνά, όπως οι πρωινές δροσοστάλες.

Και παρελαύνουν οι φαιδροί (δυστυχώς κάτι περισσότερο!) αυτοί και διατυμπανίζουν τις ανοίκειες σεξουαλικές επιλογές τους και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι θύματα φασισμού, που πρέπει μέσω “παιδείας” να απαλειφθεί. Ποιοί; Αυτοί που αποτελούν, μαζί με τους πάτρωνές τους, την πιο ωμή έκφραση του φασισμού!

Τι άλλο από φασισμός είναι όταν μία μικρή μειονότητα θέλει να επιβάλει ως σεβαστές τις σεξουαλικές “αξίες” τις οποίες υιοθετεί σε ολόκληρη την κοινωνία, δήθεν από σεβασμό στη “διαφορετικότητα” -και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε; Μια κοινωνία που, στην πλειοψηφία της, αυτές οι “αξίες” της προκαλούν ντροπή και αποτροπιασμό -τη δικιά της διαφορετικότητα δεν την προστατεύει κανείς, ούτε η Εκκλησία, ούτε η κοσμική εξουσία. Και οι κύριοι αυτοί και οι κυρίες, οι “κυριο-κυρίες”, παριστάνουν ότι είναι θύματα φασιστικής νοοτροπίας. Έλεος πια!

Μια μικρή μειονότητα, που αντί να ζει “σιωπηλά” ανάμεσά μας και κανείς δεν πρόκειται να την ενοχλεί, όπως κανείς δεν την ενοχλούσε όταν ζούσε ανάμεσά μας “στη σκιά”, ξαφνικά, με τη στήριξη “των αρχόντων του κόσμου τούτου”, διαλαλεί την αποκλίνουσα από τη φυσική οδό σεξουαλικότητά της, όπως κάποιος διαλαλεί την πραμάτεια του. Προφανώς οι πάτρωνές τους θέλουν να πουλήσουν τις “προτιμήσεις” αυτές σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, στους παλιότερους, στους νεότερους, στους εφήβους ακόμα και στα παιδιά!

Αυτά τα πανέμορφα και αθώα παιδιά των Ελλήνων έχει αναλάβει εργολαβικά το υπουργείο “Παιδείας”, με πρώην και νυν υπουργούς-υπεργολάβους των εβραιοσιωνιστών, να τα μυήσει στην πραμάτεια που πουλάνε οι ΛΟΑΤΚΙ και να τα πείσουν να την αγοράσουν. Δεν μπορώ να διανοηθώ χειρότερη και βαρύτερη μορφή φασισμού από αυτήν: επιβολή αρρωστημένων προτύπων στα παιδιά, στο όνομα του αντιφασισμού, είναι ο πιο μαύρος και απαιχθής φασισμός.

Και οι πολιτικές νεολαίες που μετέχουν σε αυτό το φαιδρό, αλλά καθόλου ακίνδυνο πανηγυράκι για την ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών και ολόκληρης της κοινωνίας; Ω, οι νεολαίες! Είναι αυτές οι τάχα “προοδευτικές” νεολαίες, που ανάθεμα και αν κατάλαβαν κάτι από ζωή, από γνήσιο προοδευτισμό (την ανοδική πορεία του πολιτισμού), από γνήσια λαϊκά βιώματα, από αγνότητα σώματος, νου και ψυχής, κατά το πρότυπο του “καλού κ’ αγαθού” ανθρώπου των προγόνων μας, που πήγαζε από την αγάπη και το σεβασμό στο Υπέρτατο (το Όντως Ον) που το θεωρούσαν επίσης Καλό κ’ Αγαθό. Γιατί, αν δεν ήταν, αν απέκλινε από τους φυσικούς νόμους που Αυτό το ίδιο έθεσε, το Σύμπαν θα είχε καταρρεύσει.

Όπως σε κατάρρευση θα οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία, όλες οι κοινωνίες, αν δεν αντιδράσουν σε αυτήν την απανταχού επίθεση της “προοδευτικότητας”, τη μεταμοντέρνα αυτή μορφή φασισμού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως θύμα του φασισμού. Το είδωλο της πραγματικότητας κάποιοι πολύ επιτήδειοι “αρχι-φασίστες”, μας το εμφανίζουν πλήρως ανεστραμμένο και σε όλα τα θέματα, όχι μόνον σε αυτό, με προεξάρχον το μεταναστευτικό.

Και είναι αυτές οι νεολαίες που διαμαρτύρονται όταν η ελληνική στρατευμένη λεβεντιά παρελαύνει με εθνική περηφάνεια στους δρόμους των πόλεών μας. Είναι λάθος η εθνική περηφάνεια για τους “προοδευτικούς” αυτούς νέους και τους πολιτικούς πάτρωνές τους. Μόνο η κάθε είδους σεξουαλικά διαστροφική “περηφάνεια” (pride!) είναι καλή και αποδεκτή. Μόνον αυτή πρέπει να παρελαύνει!

Αυτά τα φασιστάκια της πεντάρας τα μεγάλωσαν γονείς που οι έννοιες Θεός , πατρίδα, έθνος, συνεκτική οικογένεια, συνεκτική κοινωνία, ανθρώπινη “καθαρότητα” ύπαρξης σε όλα τα δομικά της στοιχεία, τους ήταν παντελώς άγνωστες. Στη θέση τους είχαν μπει τα “τσιτάτα”του Μαρξ και η προσπάθεια, το πάθος να πούμε καλύτερα, για “κατάληψη” της κοινωνίας (το καπέλωμά της!) με βάση αυτά τα τσιτάτα.

Τσιτάτα που η αυθεντικός Έλληνας ποτέ δεν τα δέχτηκε, εφ’ όσον έχει επίγνωση ότι από τα σπλάχνα του έχουν γεννηθεί γίγαντες του Πνεύματος και δεν υπάρχει κάτι μεταγενέστερο, το ο,τιδήποτε, που δεν το ανακάλυψαν και δεν το εξέφρασαν αυτοί οι γίγαντες με την αρτιότητα του Ελληνικού Λόγου και όχι με αποβλακωτικές ιδεολογικο-θρησκείες και “τσιτάτα-δόγματα”, που σήμερα έχουν ξεπεραστεί τόσο, ώστε έχουν μεταβληθεί σε ιδεολογικά ζόμπι. Όμως, τα “Πολιτικά” του Αριστοτέλους θα διαβάζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Θα αναφερθώ εν συντομία στο γιατί θεωρώ ότι οι πλείστοι των χριστιανών ιερωμένων, από τους απλούς ιερείς ως τους “αρχι”-επισκόπους και βάλε, είναι εχθροί του Χριστού. Είδατε αυτοί οι “πλείστοι” να αντιδρούν οργανωμένα στην φασιστική καταπίεση των Χριστιανών από μια μειονότητα αν.αιδών (άνευ αιδούς) ανθρώπων; Ποτέ και σε κανένα τομέα καταπίεσης δεν αντέδρασαν, εφ’ όσον είναι πασιφανές ότι λειτουργούν και σε άλλους τομείς φασιστικές καταπιέσεις των Ελλήνων Χριστιανών. Και θα βαίνουν αυξανόμενες, όσο η “κρίσιμη” ώρα πλησιάζει.

Αν ήθελαν οι “πλείστοι” της διοικούσας Εκκλησίας όλα αυτά που μαρτυρικά υφίσταται ο ελληνικός λαός θα είχαν λήξει προ πολλού, αλλά δε θέλουν. Και “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Όμως τώρα που ετοιμάζουν υπόγεια και άκρως φασιστικά (υπακοή στους “αρχι”-επισκόπους προπαγανδίζει συνεχώς το φυλλάδιο “Φωνή του Κυρίου”!) την πανθρησκεία: Ορθοδοξία, καθολικισμός, προτεσταντισμός, ισλαμισμός, ιουδαϊσμός και δε συμμαζεύεται όλα σε ένα καλάθι, τώρα θα δουν τη δύναμη του ελληνικού λαού. Όλα σε ένα καλάθι, στο όνομα της δήθεν αγάπης!

Και ποιοι επικαλούνται αυτήν την αγάπη; Αυτοί που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή αν οι άνθρωποι δυστυχούν, αν πεινάνε, αν “χάνουν την ψυχή τους”, αν αλληλοσκοτώνονται σε πολέμους για τα κέρδη ελάχιστων ολιγαρχών του πλούτου. Αν λάτρευαν πραγματικά το Χριστό θα ήσαν “πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνη”(Μακαρισμοί, κατά Ματθαίον 5, 1-12 ), την κοινωνική δικαιοσύνη. Και μόνον αν αυτή άφηνε ευκαιριακά κάποιους απέξω, θα ασκούσαν την ελεημοσύνη.

Έχουν αντιστρέψει τη Χριστιανική ιεράρχηση των πραγμάτων, μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε επαίτες και τους δίνουν ένα πιάτο φαΐ, ενώ καταδεικνύουν πλήρη αδιαφορία, άρα συνενοχή, στη μέγιστη κοινωνική αδικία και καταπίεση που συντελείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πότε κατακεραύνωσαν την κοινωνική αδικία και τους πολιτικούς που την ασκούν και μάλιστα στο όνομα των “παγκόσμιων αφεντικών”;

Τι θα μπορούσαν στην προκειμένη περίπτωση της φαιδρο-παρέλασης να κάνουν; Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, σε άλλο σημείο της Αθήνας αλλά κοντά στο Σύνταγμα (θα μπορούσαν να είχαν δεσμεύσει πρώτοι το Σύνταγμα) να είχαν οργανώσει Χριστιανική αντισυγκέντρωση.

Όχι με σταυρούς, λάβαρα και άλλα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως γραφικούς τους συμμετέχοντες. Αλλά με πορεία όμορφων, ερωτευμένων γονιών (προϋπόθεση συμμετοχής η ηλικία 20 έως 40 ετών) που να κρατούν από το χέρι τα πανέμορφα και αθώα σαν πρωινές δροσοστάλες παιδιά τους, μια αληθινή πανδαισία ομορφιάς, παιδικών “χρωμάτων” και αθωότητας. Θα τονίζονταν έτσι η σταθερή εμμονή της ελληνικής κοινωνίας στην “αξία” του ανδρόγυνου έρωτα, του “κατά φύσιν” γάμου και της “κατά φύσιν” οικογένειας.

Όμως, δεν έκαναν κάτι, το οτιδήποτε, οι “πλείστοι” αυτοί και κατά “πλείστα” τεκμήρια εχθροί του Χριστού. Άκρα του τάφου σιωπή. Κάποια αγρυπνία έγινε στην Αθήνα, εν τω μέσω της νυκτός. Αλλά αυτές οι “μάχες” θέλουν ενέργειες στο Φως (όπως ακριβώς στο φως θέλουν να βγουν οι ως τώρα τυφλοπόντικες!) και μόνον επικουρικά μεσονύκτιες προσευχές.

Ας το πάρουμε πλέον απόφαση. Είναι όλοι εναντίον μας: πολιτικοί, κόμματα, διοικούσα Εκκλησία, Δικαιοσύνη, ψευτο-διανοούμενοι, ψευτο-οικονομολόγοι , ψευτο-δημοσιογράφοι, ψευτο-μμε. Και δεν το κρύβουν καθόλου. Μας χτυπούν απροκάλυπτα και χωρίς αναστολή ή ίχνος ντροπής. Μας φλομώνουν στην ψευτιά, στο πλαστικό, στο ντεμέκ, στην ασυδοσία και ανεκτικότητα των πάντων. Όλα ναρκώσεις για να είμαστε “καλά παιδιά” και να “κοιμόμαστε ήσυχα”, αγκαλιά με τις ψεύτικες ελπίδες που με πολύ επιστημονικό τρόπο εγχαράσσουν μέσα στον εγκέφαλό μας.

Όταν πειστούμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι με τόσους εναντίον μας, η θέληση να τους νικήσουμε όλους αυτούς θα γιγαντωθεί. Θα σταθούμε ως γνήσιοι “οπλίτες” του Χριστού και του Ελληνισμού στις “αιώνιες Θερμοπύλες” που προόρισται η Ελλάδα να φυλάει, με την αποφασιστικότητα του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του: να μην αφήσουμε το μεταμοντέρνο φασισμό και τη μεταμοντέρνα παντός είδους βαρβαρότητα να περάσουν στην “ιερή μας γη”, την εντός και εκτός μας. Γένοιτο!

15 Responses to Το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού όπως το είδα στην gay- “pride”.

 1. Ο/Η Αντινοος λέει:

  Βλάκες ηταν οι Ρουμάνοι Αλβανοί Ρώσοι και τόσοι άλλοι που μας τα έλεγαν;

  Κομμουνισμό δεν ήθελες Ελληνα ,
  Πάρε να έχεις, για να μάθεις , να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων όπως κάνουν οι έξυπνοι, …οι άλλοι δεν μαθαίνουν ποτέ!
  Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν όλα αυτά τα αναρχικά δυστυχισμένα άτομα θα είναι άχρηστα στο κομμουνιστικό καθεστώς που όσο πάει και εδραιώνεται ολο και περισσότερο θα είναι οι πρώτοι …εχθροί του λαού!
  Τώρα τους είναι χρήσιμοι για να διαλύσουν τις χριστιανικές κοινωνίες και δη την Ελληνοχριστιανική! Μην αντιδράτε Ελληνες …για να μην σας πουν φασίστες και ναζί!
  Το «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα» και η εθνικοποίηση των γυναικών από τους Μπολσεβίκους
  Το 1918 οι New York Times είχαν το παρακάτω τίτλο «Οι Σοβιετικοί κάνουν τα κορίτσια ιδιοκτησία του κράτους». Σε ορισμένα μπολσεβίκικα Σοβιέτ, Ρωσίδες «παρθένες», όταν έφταναν στην ηλικία των 18 ετών, ήταν υποχρεωμένες να εγγραφούν σε ένα κυβερνητικό «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα». Οι Μπολσεβίκοι εθνικοποίησαν τις γυναίκες σαν να ήταν αντικείμενα – εμπορεύματα του κράτους.
  Σύμφωνα με το διάταγμα, μια γυναίκα «είχε το δικαίωμα να επιλέξει έναν άνδρα μεταξύ 19 και 50 ετών για σύντροφο σύζυγο». Η συγκατάθεση του άνδρα δεν ήταν αναγκαία, ο άνδρας που είχε επιλεγεί δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε διαμαρτυρία.
  Ομοίως, οι άνδρες μεταξύ 19 και 50 ετών είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των εγγεγραμμένων γυναικών και «χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών». Οι ρυθμίσεις αυτές θεωρήθηκαν ότι ήταν «προς το συμφέρον του κράτους». Μια αναφορά λέει ότι «λίγες μέρες μετά την απόφαση του Σοβιέτ … δύο άνδρες, που δεν ήξερε κανένας, έφτασαν στην πόλη και κατάσχεσαν δύο κόρες ενώ γνωστού μη μπουρζουά συντρόφου», δηλώνοντας ότι τις είχαν επιλέξει ως συζύγους και ότι τα κορίτσια, χωρίς περαιτέρω τελετή, έπρεπε να υποταχθούν, καθώς δεν είχαν τηρήσει τους κανόνες εγγραφής» (NYT 23/4/1919).
  Κορίτσια που δραπέτευσαν από τη Ρωσία εκείνη την εποχή ανέφεραν τη φρίκη που είχαν δει:

  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

  • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

   Λυπάμαι αλλά δε θα συμφωνήσω με όσα λες. Ψάξε λίγο περισσότερο για να δεις ποιοι ήσαν πίσω από τη δημιουργία του κομμουνισμού και την Οκτωβριανή επανάσταση.Οι ίδιοι που είναι πίσω από τη διάλυση των Δυτικών κοινωνιών -και όχι μόνο- με ιδιαίτερο μένος για την Ελλάδα, επειδή ήταν και ελπίζω να ξαναγίνει δοχείο Φωτός.
   Εσύ βλέπεις μπροστά τη σκηνή του παγκόσμιου «κουκλο»θέατρου και βλέπεις μόνον τις «μαριονέτες-κομμουνιστές»(εννοώ του ηγέτες, όχι τον κόσμο που ακολούθησε τους ηγέτες, ελπίζοντας στην επαγγελία της κοινωνικής δικαιοσύνης που αυτοί ευαγγελίζονταν).Τα χέρια που κινούν τις μαριονέτες δεν τα βλέπεις, είτε γιατί έχεις κάποια εμπάθεια εναντίον των κομμουνιστών και θεωρείς άκριτα ότι αυτοί φταίνε για όλα, είτε γιατί σου λείπουν κομμάτια του πάζλ. Όπως και να έχει το πράγμα, συνέχισε να αναζητάς τις αιτίες. Όσοι ζητάνε βρίσκουν.

   • Πίσω από την Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν η φυλή του Μπρονσταϊν Τρότσκι και του Ίλιτς Ουλιάνοφ (Λένιν). Ο Κομμουνισμός ως φιλοσοφία ξεκίνησε πολύ νωρίτερα το 1789 με τη Γαλλική Επανάσταση, όταν οι Ρότσιλντ πήραν τον έλεγχο της Γαλλίας με την ένωση όλων των μασονικών Στοών από τον Αδάμ Βαουσχάουπτ. Εκεί μπήκαν οι αρχές του Κομμουνισμού όπως κατάργηση της μισητής οικογένειας, Θρησκείας, Περιουσίας κλπ.

    Στην πρώην Σοβιετική Ένωση μπήκε στο παιχνίδι και το Βατικανό, όταν δεν έφτανε το φαϊ. Ήταν το μοναδικό που μπορούσε να παράγει μέσα στην Σοβιετική Ένωση, με ανταάλλαγμα την Ουνία.

    Καλώς σας βρήκα..

    • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

     Και καλώς όρισες «Πύλη του Ρωμανού»!Είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε, όπως εσύ, με λεπτομέρεια τέτοιας μεγάλης σημασίας ιστορικά γεγονότα. Τα ερωτήματα όμως που καίνε είναι το πώς αυτά επηρεάζουν τη σημερινή μας πραγματικότητα και τι κάνουμε όλοι μαζί εμείς για να την αλλάξουμε.

     • Αγαπητή Κατερίνα είμαι νέος blogger, παραταύτα συμμετέχω σε blog,forum,κλπ από το 2004.
      Αυτό που έχω διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι οι περισσότερες προσπάθειες έχουν δόλο ή είναι άσκοπες.
      Π.Χ πίσω από τους Αγανακτισμένους κρυβόταν κοινή προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Οργάνωναν συγκεντρώσεις ακόμη και σε σπίτια.. Πίσω από ελληνορώσικες προσεγγίσεις κρύβονται εκδοτικές προσπάθειες που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν ενωμένους Πατριώτες ή εφημερίδες. Άρα και πάλι είμαστε στον αέρα. Γίνεται μια προσπάθεια με την κίνηση Δέλτα από τον Στ. Καλεντερίδη αλλά πάλι δεν βλέπω κάτι άμεσο, Η μοναδική προσπάθεια που έχει γίνει σε όλες τις πόλεις είναι από την

      http://enromiosini.gr/ και τον τομέα Νεότητας Ρωμνιός

      με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, στο Αχελώος TV
      και με δυο περιοδικά που μπορεί να γράψει κάποιος εθελοντικά

      Η σελίδα
      http://opaidagogos.blogspot.gr/

      με εκπαιδευτικούς Ιερείς, δίνει αγώνες

      Άλλη μια καλή προσπάθεια είναι η στήριξη ελληνικών Πολύτεκνων Οικογενειών, κυρίως στα Ορεινά

      http://www.theophilos.gr/

      Από εκεί και πέρα τι κάνουμε σήμερα;Ενώ είμαστε πλειοψηφία κουμάντο κάνει ένα 5%, ακόμη και στο διαδίκτυο.Την πρότασή μου θα την αντλήσω από τον Ί. Δραγούμη όταν συνάντησε τον Αλέξη με τις ίδιες απόψεις με αυτόν:

      «Ενισχύουμε ό,τιδήποτε Εθνικό και παραμερίζουμε οτιδήποτε αντιεθνικό».

      Το διαδίκτυο είναι το κατάλληλο μέσο να ενώσουμε τις φωνές μας. Υπάρχουν επίσης προσπάθειες που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας ή σε ομάδες. Π.Χ ρουχισμό και τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, χωρίς κόμματα και μεσάζοντες.

      *Γράφω με μικρά το ονομά μου

     • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

      Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω στο e-mail σου, κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο.Εκ των ενόντων σου απαντώ ότι τα όσα λες να κάνουμε σωστά μεν, αλλά δεν αρκούν. Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία. Θα τα πούμε.

  • Ο/Η Νικολαος Κωστοπουλος λέει:

   πωπωω τρομαξα τι μου λετε!Ρε που να μπορουσες να πας μπας και ..ΧΧΧ κι ετσι σου φυγει το κακο απ το μυαλο σου.Δεν λες που ηταν αυτοι οι ερμοι οι Σοβιετικοι και εδιωξαν τα ναζι καθαρματα τους τσακισαν κυριολεχτηκα και καλα τους εκαναν.Οι ναζι ειχαν θηλυκά αριων προδιαγραφων που τις..για να γεννησουν αριους γι αυτα δεν γραφεις κατι κομουνιστοφαγε!

   • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

    Πόσο όμορφα και έξυπνα, ω Έλληνες,σας έχουν τσακίσει σε κομμάτια που αλληλομισούνται. Η ευφυΐα τους είναι απείρως ανώτερη από τη δική σας όσοι τρώτε, σαν σανό, το να σας τεμαχίζουν σε σέχτες και γρουπούσκουλα για ιδεολογίες ξένες προς την αληθινή σας φύση, τη φύση του Έλληνα. Ποια είναι η φύση του Έλληνα; Ρωτήστε τον Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα, τον Αριστοτέλη,τον Περικλή, τον Καλλικράτη, τον Σόλωνα, τον Οδυσσέα, τον Αχιλλέα, τον Σοφοκλή…και συμπληρώστε τον κατάλογο με όποιον εσείς τιμάτε και αγαπάτε περισσότερο. Όποιον και να διαλέξετε η ανθρωπότητα θα υποκλίνεται μπροστά του.

    «Κλείσε με’ς την ψυχή σου την Ελλάδα και θα αισθανθείς μέσα σου ν’ ανασκιρτάει κάθε είδους μεγαλείο» Διονύσιος Σολωμός.

 2. Ο/Η Νικολαος Κωστοπουλος λέει:

  Μπουρδολογιες απο ταχα μου δημοκρατες που αναγνωρισαν φασιστες στους gay.Τι μου λετε νεοελληνες.Αγαπητοι μηπως κρινετε εξ ιδιων ..;εμενα δεν μ ενοχλουν οι gay αλλα ο μαγκας κωλοελληνας που πισω απ το τιμονι κοιταζει πως θα με δολοφονησει απο φθονο σχετα.Μ εξοργιζει που δεν τολμας να πας μερικα χιλιομετρα χωρις να σου τα πρηξουν οι ταχα μου ορθοδοξοι straight χριστιανοι νεολλεηνες με καθε ειδους τσαχπiνια.Νεκροi και σακατεμενοι αποδειχνουν την βλαεκια,την εγκληματικη διαθεση την επικινδυνοτητα στην συμπεριφορα.Δια ταυτα αντε…ΧΧΧ.. κι εσεςι και οι ιδεες σας!Υ.Γ:Υπογραφω το σχολιον μ αληθες ονομα κι οχι παρατσουκλι οπως κανουν οι ανεκαθεν κοτες νεολληνες.

  • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

   Δικαιωμά σου να έχεις τις απόψεις σου. Αλλά γιατί θέλεις όλοι να έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα; Αποτελείς κοινωνικό πρότυπο;

 3. Ο/Η ΘΑΝΟΣ λέει:

  Θερμα συγχαρητήρια για ενα υπεροχο αρθρο.
  Συμφωνω και προσυπογράφω κάθε φραση του.

  Ενας παλιος ιστολογος που μολις ανακάλυψε ενα εξαιρετικο ιστολογιο.

  Ευχαριστουμε Κατερίνα

  Θανος
  http://koukfamily.blogspot.gr/

  • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

   Θάνο σε ευχαριστώ. Μια μέρα θα αναρτήσω ένα άρθρο για τις αρνητικές επιπτώσεις της υπερπληροφόρησης. Δεν προλαβαίνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος να επεξεργαστεί μια πληροφορία και βομβαρδίζεται με δεκάδες άλλες. Εσύ ίσως αντιμετώπισες το πρόβλημα αυτό αποσυρόμενος. Εγώ να δούμε πως θα το αντιμετωπίσω που μόλις πρόσφατα «μπήκα για τα καλά στο χορό» του διαδίκτυου.

 4. Ο/Η Πάνος Μακρακης λέει:

  Θέλω να σε συγχαρώ πρώτα από όλα για το θάρρος που είχες να γράψεις αυτό που έγραψες. Για το θάρρος της τόσο σωστής και γραπτώς αποδεκτή γνώμη σου. Είναι τόσο αλήθεια ότι είπες! Δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα κάναμε τον τρόπο της σεξουαλικης μας προτίμησης ή διαστροφής, θέμα για δημόσια διαβούλευση! Μπράβο σου και πάλι! Μην σταματήσεις ποτε να λες αυτό που νοιωθεις όπως το είπες τώρα!

  • Ο/Η katerinadestoolon λέει:

   Αγαπητέ κύριε Πάνο Μαρκάκη, δεν είμαι «επαγγελματίας» blogger, γι αυτό και δεν είδα αμέσως το σχόλιό σου, ώστε να σου απαντήσω πιο γρήγορα.
   Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση.Και βέβαια δε θα σταματήσω, επειδή κάποιοι (μεταξύ των οποίων μου έλαχε να είμαι κι εγώ) πρέπει να αντιταχθούν στη λαίλαπα του συστήματος που έχει βαλθεί να κατακάψει κάθε αξία και ιδιαίτερα τις αξίες του Ελληνισμού, αρχαίου και Χριστιανικού, ένα είναι αυτά τα δύο, το ένα η συνέχεια του άλλου. Μακάρι σύντομα όλοι να ενεργοποιηθούμε εμπρακτα σε αυτόν τον «κοινό» για τους αληθινούς Έλληνες αγώνα.

 5. Ο/Η katerinadestoolon λέει:

  Κλαίρη σε ευχαριστώ. Σήμερα θα αναρτήσω ένα ακόμη άρθρο που έχει άμεση σχέση με αυτό που σχολιάζεις. Πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε, ο καθένας όσο και όπου μπορεί,για να μην περάσει ο φασισμός της ΝΤΠ. Γιατί αν καταφέρει τώρα να περάσει το τέρμα του θα είναι η πλήρης δαιμονοποίηση πολλών ανθρώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *