Το Σύστημα έσπειρε ανέμους…

Το Σύστημα έσπειρε ανέμους….

Καταθέτω κάποιες ελάχιστες σκέψεις για το σημερινό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να οφείλεται σε αντι-Ισλαμικό φανατισμό. Βεβαίως μπορεί να μην είναι έτσι, μπορεί να οφείλεται σε προβοκάτσια, ώστε να χτυπηθεί κοινωνικά η “Ισλαμοφοβία”. Είτε ισχύει αυτή η δεύτερη εκδοχή είτε όχι, το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Αγγλίας εκμεταλλεύτηκε αμέσως το γεγονός και έσπευσε να μιλήσει για “ενδείξεις Ισλαμοφοβίας”.

Προσωπική μου αίσθηση, ότι είναι πιθανότερη η δεύτερη εκδοχή. Είναι πολύ εύκολο για το σύστημα να βρει έναν βαρυποινίτη, πρόσφατης δράσης ή ήδη φυλακισμένο, και με κάποια ανταλλάγματα να τον πείσει να προβεί σε αυτήν την ενέργεια. Κάτι που ασφαλώς δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί ποτέ, ούτε από το σύστημα ούτε από το σύνολο των μμε, τα οποία σχεδόν πλήρως ελέγχει.

Με αυτήν την ενέργεια ο Ισλαμικός φανατισμός και τα εγκλήματά του μπαίνουν στην “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” και εξέρχονται ελαφρώς θεραπευμένα κοινωνικά. Ή, τουλάχιστον αυτό το ασύμμετρο χτύπημα ισορροπεί κάπως το θυμό και την αγανάκτηση όσων Άγγλων και όχι μόνον, τα είχαν στρέψει προς τον Μουσουλμανικό πληθυσμό που διαβιεί στην Ευρώπη.

Όταν επιβάλλεται “άνωθεν” να συνυπάρξουν στο ίδιο “κοινωνικό έδαφος” δύο σχεδόν εχθρικοί μεταξύ τους “πολιτισμοί”, όπως είναι η ευρωπαϊκή και η ισλαμική κουλτούρα (δεν αναφέρομαι σε Πολιτισμό, γιατί καμιά από αυτές τις δύο κουλτούρες σήμερα δεν εδράζεται ούτε παράγει αληθινό Πολιτισμό) τότε τι περιμένεις, άραγε; Κοινωνική ειρήνη; Αν περιμένεις κοινωνική ειρήνη, τότε ή είσαι αφελής, ή προσποιείσαι την αφέλεια προσδοκόμενης κοινωνικής ειρήνης, όντας όργανο των νεοταξιτών “ηγεμόνων” (στην ουσία τυράννων) της Δύσης, που έχουν σχεδιάσει και πραγματοποιούν τις λεγόμενες πολυ-πολιτισμικές κοινωνίες. Το γιατί το επιδιώκουν οι ηγεμόνες έναν ενιαίο «μη-πολιτισμό» θέλει πολύ ψάξιμο και δε χωράει στη σημερινό σύντομο σχόλιο για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Μια άλλη φορά θα το αναλύσουμε.

Αφελείς και σε μακαρία νιρβάνα είναι όλοι οι Έλληνες, που δε διαβλέπουν και δεν προβλέπουν τον κίνδυνο που έχει ενσκήψει στην πατρίδα μας από την εισροή και εγκατάσταση εδώ μιας εντελώς “ασύδοτης” πολυ-πολιτισμικότητας.

Αλλά καθόλου αφελείς δεν είναι όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν από τη δεκαετία του ’90, που έχουν αποδυθεί σε μια ξέφρενη κούρσα μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος, με παράγοντα πλήρους εκτροχιασμού τον Τσιπραίϊκο Σύριζα. Σε τέτοιο βαθμό, όσο σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν συμβαίνει. Και όλοι αυτοί δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αφελείς. Ας συμπεράνετε εσείς τι είναι, αφού δύο μόνον εκδοχές υπάρχουν.

Το Σύστημα έσπειρε ανέμους….  Δυστυχώς είναι οι λαοί που θα θερίσουν θύελλες. Και το Σύστημα από την “υψηλή»  και ασφαλή θέση του θα γελάει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *