O «μάγκας» πολιτικός και η απάντηση που του πρέπει από όλο τον ελληνικό λαό


Έλεος πια!

Μια χούφτα άνθρωποι, εναλλασσόμενοι στην εξουσία, με πουλημένη την ψυχή τους στο Διάβολο όπως γράφει σήμερα ο Στάθης, ξεθεμελιώνουν όλο και πιο βαθιά μια ολόκληρη χώρα και 10 εκατομμύρια άνθρωποι, έστω 8 εκατομμύρια άνθρωποι (αφαιρώντας αυτούς που επίσης έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Διάβολο για λίγα ψίχουλα οικονομικής προσπόρησης), δεν μπορούν να τους σταματήσουν!

Τι πάθαμε οι Έλληνες; Μάς αποβλάκωσε τόσο πολύ το «σύστημα», με κύρια εργαλεία την τηλεόραση (αλλά και τα υπόλοιπα συστημικά μίντια) και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες; Η μεν πρώτη αφαιρώντας κάθε κρίση και κάθε μαχητικότητα από το λαό και προσφέροντας του  τις πληροφορίες της καταστροφής του ως «ακαταμάχητα τετελεσμένα», οι δε δεύτερες με το να πείθουν όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών τάξεων ότι μπορούν να νικήσουν το πανίσχυρο πολιτικο-οικονομικό σύστημα (παγκόσμιο πλέον: Μέρκελ και Τσίπρας ένα και το αυτό!), κάνοντας πότε-πότε κάποια απεργία.

Υπάρχει και το άλλο άκρο, που κατά την ταπεινή μου άποψη, προκαλεί εξ’ ίσου κακό στην υπόθεση της νίκης του λαού, που αυτό που θέλει ντε και καλά η νίκη αυτή να κερδηθεί με αίμα, ενώ η πλειονότητα του λαού δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν αγαπάνε την πατρίδα τους ή ότι είναι προδότες, απλά δεν βλέπουν λύση του ελληνικού δράματος μέσα από μια εμφύλια αιματοχυσία. Ανάμεσα στις δύο ακραίες θέσεις της παραίτησης από κάθε αγώνα από τη μια και της αιματοχυσίας από την άλλη, υπάρχει η μέση οδός, ο καθαρά ελληνικός δρόμος, ο δρόμος του μέτρου. Αυτός του μεγάλου και έντονου αγώνα, αλλά με ειρηνικά μέσα. Δηλαδή:

Την αφύπνιση όσων Ελλήνων δεν έχουν κατανοήσει ότι σε λίγο δε θα έχουν πατρίδα, συνεπώς ούτε τα δικαιώματα που απορρέουν από το να έχουν μία κυρίαρχη πατρίδα. Την διεκδίκηση στα ανώτατα ελληνικά και διεθνή δικαστήρια των δίκιων του λαού (όλων μας). Μια παλλαϊκή γενική απεργία με ταυτόχρονη «έξοδο» του λαού, από την περιφέρεια προς το κέντρο, ώστε να «βουλιάξει» κυριολεκτικά η Αθήνα. ΄Ομως αυτά τα τελευταία με την προϋπόθεση ότι είναι έτοιμη μια πολιτική λύση προσώπων κύρους μαζί με λαϊκούς ανθρώπους γνήσιους αγωνιστές από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, που πέφτοντας η κυβέρνηση κάτω από την πίεση των έντονων αυτών λαϊκών αντιδράσεων, θα σαρώσουν στις εκλογές χωρίς καμιά αμφιβολία.

Είναι εξαιρετικά εξοργιστικό ότι ο Α.Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του τόσο έξυπνο και «μάγκα πολιτικό», ώστε να μπορεί να ξεγελάει συνέχεια έναν ολόκληρο λαό για το ποιος πραγματικά είναι και τι ρόλο παίζει εναντίον της πατρίδος του και του λαού της, υπηρετώντας τα συμφέροντα των «μεγάλων» της Παγκοσμιοποίησης. Ας  του δώσουμε την απάντηση πρώτα μέσα από τη λαϊκή σοφία ότι ο «ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» και μετά με τις πράξεις μας
Η Διακήρυξη της Ενότητας Ελλήνων προς Υπεράσπιση του Συντάγματος, της ΕΝΕΛΥΣ, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί σε Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό και Βουλευτές διά του Προέδρου της Βουλής. Θα κοινοποιηθεί διά εξωδίκου προσκλήσεως να σταματήσουν να καταστρέφουν την Ελλάδα και το λαό της. Φυσικά θα την αγνοήσουν παντελώς, αν δεν την στηρίξουν πολυάριθμοι Έλληνες, οργανωνόμενοι σε αυτοδιοικούμενες συλλογικότητες με δράσεις τις προαναφερθείσες. Και συγκέντρωση χρημάτων σε  λογαριασμό, που θα ανοίξει μόνον όταν είναι έτοιμες οι προσφυγές στην ελληνική και διεθνή δικαιοσύνη προς αντιμετώπιση των εξόδων της προσπάθειας. Τη Διακήρυξη και τον ελεύθερο  τρόπο ανάπτυξής της μπορείτε να τη διαβάσετε στο: attikanea.blogspot.gr/2016/04/y_26.html και στο www.destopan.gr
Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *